Eveniment promotional vinuri romanesti pe piata Japoniei

Data publicarii: 19/08/2010

Pe data 17 august , la Yokohama, a fost organizat un alt eveniment de promovare a vinurilor romanesti

 Pe data de 17 august, la Yokohama, in cadrul programului de promovare a vinurilor romanesti in Japonia, cu finantare de la Uniunea Europeana, Guvernul Romaniei si SENATOR PRODIMPEX SRL, a avut loc o noua manifestare promotionala.

 La evenimentul organizat de E&M Corporation in cooperare cu SENATOR PRODIMPEX SRL si cu asistenta din partea Ambasadei Romaniei in Japonia, BPCE Tokyo si JRBA (Japan-Romania Business Association) au participat 45 de persoane, oameni de afaceri, specialisti oenologi, reprezentanti din domeniul hotelier si manageri din retelele regionale de magazine.

 Manifestarea promotionala a constat intr-un seminar, in care au fost detaliate agenda programului de promovare, sursele sale de finantare si informatii cu privire la istoria vinurilor in Romania, compania SENATOR PRODIMPEX SRL si vinurile produse, urmat de o degustare de vinuri.

 Mentionam din cele 10 sortimentele de vin prezentate, marca Senator Wine: vinurile cu indicatie geografica - IG (Monser: Babeasca Gri, Babeasca Neagra, Feteasca Neagra, Tamaioasa Romaneasca; Varius: Sauvignon Blanc, Riesling Italian, Merlot, Cabernet Sauvignon) si vinuri cu denumire de origine cotrolata - DOC (gama Senator Private Collection).

 Evenimentul mediatizat pe plan local si pe blog-urile de specialitate nipone a beneficiat de aprecierea participantilor si s-a constituit intr-o oportunitate semnificativa pentru promovarea vinurilor romanesti.


Inapoi la lista

Urmareste-ne pe twitter

Viziteaza profilul nostru de pe Facebook