Produse - Monser - Tamaioasa Romaneasca


Descriere


Examinarea vizuala evidentiaza o tinuta de gala, galben aurie cu slabe urme verzui care parca ii accentueaza stralucirea si prestanta cromatica.

Caracterul olfactiv este intens si cu o calitate complexa, inscriindu-se pe orbita unei tipicitati odorante remarcabile: busuioc verde impletit cu busuioc uscat, alaturi de o "umbra" de smirna si de iarba proaspat cosita imbibata inca cu roua diminetii.

Profilul aromatic al vinului este sustinut de aciditate care ii asociaza vigoare si prospetime. Eleganta si rafinamentul mirosului, aflate in stadiu incipient, il vor accesoriza mai bine in viitor, pe masura evolutiei sale.

Relieful gustativ al acestui vin este de-a dreptul impresionant. Ai senzatia ca atunci cand il gusti ai crapat si mestecat intre dinti citeva boabe foarte coapte de struguri tamaiosi astfel incat fructuozitatea exaltanta si lipsa de amareala te uimesc deopotriva. Senzatia retronazala este intensa si dominata de aroma tipica boabelor coapte de Tamaioasa Romaneasca proaspat culese.

Evaluarea globala a vinului releva o persistenta gustativa finala unica si cu mult peste medie; imaginati-va o femeie tanara dupa care aproape orice barbat ar intoarce capul atunci cand se afla pe strada impreuna cu sotia, logodnica sau iubita sa.

Inapoi


Urmareste-ne pe twitter

Viziteaza profilul nostru de pe Facebook